söndag 11 november 2012

ÄL+9

Jag tror inte jag är gravid :( Vet att det inte går att säga det än, men det är en känsla jag har. Dessutom var jag dum och tog ett gravtest till nu på morgonen. Totalblankt, inte ens ett litet spökstreck. Jag vet, det är alldeles för tidigt att testa nu, BIM - 6eller -7. Men ändå. Det är ju så långt till nästa söndag.

Status post ägglossning

Tempen: Har till idag gått upp ytterligare litegrann. Låg nu när jag gick upp på 37,2. +0,1 sedan igår alltså. Vet inte om det betyder något? Behöver nog läsa lite mer om tempen känner jag.
Brösten: Känner ingenting. De ömma bröstvårtorna har idag helt försvunnit. Men ingen ömhet i resten av brösten har uppstått. Det kanske är positivt. Sist fick jag ju faktiskt ömma bröst en vecka innan mensen kom.
Livmodertappen: Stängd, låg, både hård och mjuk.

Övrigt: Ja trött är jag. Inga problem att somna på kvällarna. Vaknar dock tidigt istället så kan ju vara därför. Fortfarande ingen torrperiod när det gäller flytningarna. De har minskat något, men fortfarande vita, nu något mer klibbiga snarare än krämiga och mjölkiga. Inbillar mig även att jag mår illa ibland. Bara ett lätt lätt illamående. När jag åkte bil igår och när jag vaknar på morgonen innan jag ätit något.

Men som sagt tror inte att det kommer bli positivt på stickan utan mensen kommer nästa helg. Varför skulle vi lyckas på första försöket liksom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar