tisdag 20 januari 2015

Emmaljunga Double Viking 735

Nu har vi valt. Det blir enmaljungas nya syskonvagn.  En uppdatering av deras double viking. Skillnaden med denna är att den bara är 73,5cm bred. Men sitt- och liggdelarna är lika breda som på double viking.  När vi fick nys om denna så släppte vi snabbt tanken på kronans syskonvagn som har väldigt smala sitt- och liggdelar. Så när lönen kommit nästa vecka ska vi beställa denna. Leverans i slutet av april/ början av maj.

6 kommentarer:

  1. Verkligen jättefin vagn! Vi håller också på att kika på vagn men den där ligger tyvärr utanför vår budget. :/ //anonym ett tag till :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den är superfin, men jo den kostar ju lite, svärföräldrarna ville dock betala även denna vagn så för oss blir det inte så dyrt :-) finns ju väldigt många billigare fina vagnar också som tur är! Någon särskild ni fastnat för ännu?

      Radera
    2. Åh, vad generöst av dom och skönt för er! :) Har inte fastnat för någon direkt utan vill helst åka iväg och känna på vagnarna och se vilken dottern sitter bäst i. Men basson duo är en av de vagnarna som jag gärna vill kika på iaf. :) //anonym tills fredag om allt går som det ska på ul

      Radera
    3. Ja verkligen. Ja det är det bästa att testa, testa och testa :) Vad kul med UL snart, hoppas att allt ser bra ut!

      Radera
    4. Allt såg bra ut och vi är så glada! Nu kan jag äntligen sluta vara anonym. :)

      Radera