tisdag 1 april 2014

Tänder?

Igår eftermiddag och kväll var kämpigt. Lilla sessan grät nästan oavbrutet från kl 17-22 när hon slocknade av utmattning. Är inte helt säkert på om det var magen eller något annat som orsakade det. Kan nämligen vara så att det är tänder på gång. Hon vill gnaga på allt hela tiden och dreglar mer och mer för varje dag. Som mest nöjd är hon när man "masserar" tandköttet med nappen eller ett finger. Och om det är tänder så kan ju det påverka magen också.

Man känner sig så maktlös som förälder när inget av det man gör hjälper och man ser hur lillan verkligen lider. Och hon var verkligen helt slut efter kvällen. Slocknade vid 22 av ren utmattning och sov sen som en stock. Jag var tvungen att väcka henne vid 02 för att se att hon levde. En av våra katter hoppade nämligen upp i spjälsängen och sessan reagerade inte. Men hon sov bara extremt djupt, vaknade när jag lyfte upp henne så passade på att mata då. Sen åt hon igen vid 06 och sen bjöd hon på sovmorgon till kl 9.

Hon känns inte helt som sig själv idag heller, är väldigt gnällig, men verkar inte vara något annat som är fel idag så vi får se om det kommer någon liten tand om några dagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar