måndag 19 november 2012

4+3

Äntligen är den här otroligt stressiga jobbhelgen över. Men min lediga dag imorgon kommer även den delvis spenderas på jobbet. Kul! Verkligen skitkul. Men  jag får skylla mig själv som planerat dåligt.

Det som varit positivt med att det varit totalt kaos på jobbet är ju att mina tankar varit fokuserade på annat än graviditet. Kom på mig själv ibland med att gå runt och le. Fick en sån lyckokänsla till och från. Lyckades glömma att jag är gravid och när jag kom på det kom den där otroliga lyckan.

Har redan börjat fundera på barnvagn och barnstol. Sambon tycker vi ska vänta med att fundera på det. Han vill inte göra något förrän v 12 är passerad. Han har verkligen hakat upp sig på det. Självklart är ju jag också orolig för att det ska bli missfall, men samtidigt kan jag inte låta bli att vilja planera. Det är väl kontrollfreaket i mig.

Symtom
Brösten har börjat ömma lite lätt. Tempen håller sig kvar på 37,1 på morgnarna, flytningarna finns där. Illamående inte så farligt, någon gång bara, akut hunger titt som tätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar