tisdag 13 november 2012

Oh vad jag längtar!

Åh vilken underbar dag det här har varit. Jag har gått runt i en liten bubbla. Jag är nog faktiskt gravid. Har varit illamående hela dagen. Inget kraftigt illamående, men det finns där hela tiden. Det var illamåendet och tröttheten som fick mig att ta ett test igår kväll. Var helt inställd på att det skulle vara negativt, precis som det varit innan. Dessutom blev det bara 1 timmes kiss. Döm om min förvåning när det efter 5 minuter går att urskilja ett svagt svagt, men dock rosa streck som går att se i alla vinklar. Sedan det testet har jag inte tagit en enda snus. Och det har inte ens varit jobbigt. Kan säga att det är jobbigare att dra ner på kaffet. 3 koppar kaffe har jag bara druckit idag. Det har inte gjort att jag  blivit piggare kan jag säga.

Tog ett till test när jag kom hem idag. Strecket finns där fortfarande. Inte starkare, men inte heller svagare. Hade inte förväntat mig att det skulle vara starkare nu på kvällen. Jag vet ju att hCG stiger varannan till var tredje dag. Så imorgon kanske det kan ses en liten styrkeökning. Här kommer i alla fall en bild på hur det senaste testet ser ut, blött och torkat.


Det längst till höger är det som jag tog vid 16 när jag kom hem. Bilden tagen inom tiden.

 Samma som den övre bilden. Närmaste testet är det senaste. Också tagen inom tiden.

Bild när testen torkat. 

När jag ser testen så här på skärmen syns det mycket sämre än i verkligheten. Men som sagt i verkligheten när jag har testet framför mig syns det tydligt om än svagt. Tror inte att det är spökstreck i alla fall. Spökstreck är inte rosa och spökstreck blir inte lika hela tiden. Det jag dock har börjat fundera på är om det är ett eller två befruktade ägg. Jag tänker eftersom jag fått plus så långt innan BIM. Tänk om det är två stycken. När jag fått ett starkt plus och det hållt sig kvar efter BIM ska jag ringa min gyn och boka in ett tidigt VUL. Bara för att få veta om det är en eller två. 

Har kommit på att jag måste läsa på. Vad kan jag äta? Är ju inte bara kaffe som jag måste dra ner på. Haha helt sjukt att jag redan sitter och tänker på det. Jag har ju inte ens sagt något till sambon än. Vill vänta med att säga något tills det blivit starkare. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar