tisdag 6 november 2012

Snart ska jag sluta

Ett sista inlägg innan jag ger mig för idag. En update på status post ägglossning.

Livmodertappen: Helt stängd, mjuk, lätt att nå. Öppningen känns idag bara som ett sträck.
Tempen: Ligger kvar på 37,0 när jag vaknade. Och det kan väl stämma ganska bra. I vanliga fall har jag en normaltemp på 36,6. Och jag känner av att tempen gått upp lite. Blir lätt frusen.
Brösten: Bröstvårtorna har varit ömma sedan ägglossning. Och så är de svullna. Vårtorna ser mycket större ut än normalt och de blir styva väldigt lätt. Ingen ömhet i själva brösten ännu.

I övrigt känner jag inget. Det kör till i nedre delen av buken ibland, men det tror jag mest är tarmarna. Har även känt av ibland när jag rest mig snabbt, eller sträckt på mig att det hugger till i området kring livmoder. Ligamenten antar jag, men för mig är det inget graviditetstecken, för det får jag då och då.

Så jag kan inte ge några konkreta symtom nu i alla fall. Och det är ju alldeles för tidigt för det så det är ju inte konstigt, men kan ändå inte sluta känna efter. Jaja tankarna får vila lite snart i alla fall. Iväg till jobbet om cirka 45minuter. Hoppas på att det är ett lagom tempo där idag. Vill inte ha sex inläggningar ikväll, det räckte med igår. Men det ska ändå vara lite att göra så att tiden går och jag inte behöver tänka på något som har med ägglossning och graviditet att göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar