onsdag 21 november 2012

4+5

Hur tidigt ska man egentligen ringa MVC och skriva in sig? Jag har inte gjort det än, tänkte faktiskt vänta till nästa vecka. Det kan ju inte spela någon roll? Om jag inte hade hypothyreosen skulle jag nog vänta ytterligare med att ringa. Men vågar inte vänta för länge eftersom levaxindosen kanske måste ändras. Så på måndag hade jag tänkt ringa. Tänkte även ringa min gyn då och boka en telefontid. Vill ju ha gjort det andra digitala innan så jag vet att allt fortfarande ser bra ut.

Mina bröstvårtor gör förövrigt så sjukt ont. Sitter utan BH nu och det är INTE behagligt. Minsta rörelse mot tyget i morgonrocken är som tortyr. Men det är bara bröstvårtorna, inte hela brösten. Det tackar jag för. Idag och igår har även molvärken ökat igen. Den har varit lugn några dagar, bara känt av den ibland, men nu är den där konstant.

Och så något som jag måste googla och som jag inte  tror har något att göra med att jag är gravid. Mitt vänstra pek- och långfinger känns jättekonstigt. Känns som att det sticker i dem, ni vet så där som det kan göra om handen sovit. Så google är det som gäller!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar