tisdag 20 november 2012

4+4

Igår kväll gick jag och la mig kl 20:45. Var trött, inget på TV så jag tänkte jag skulle läsa lite tills sambon kom hem. Jo det funkade ju bra. Innan 21:30 sov jag. Vaknade till när sambon kom hem, gick på toa och somnade sedan om igen. Vaknade kl 04:30 och var tvungen att gå på toa igen. Somnade om och vaknade 07:20. Då gick jag upp. Tycker ju att cirka 10timmars sömn skulle betyda att jag vaknade utvilad, men icke. Fortfarande trött, men inte så trött att jag kan sova.

Ska snart hoppa in i duschen och börja göra mig iordning. Kl 11 börjar mötet jag ska på och jag måste upp till avdelningen innan och skriva ut lite papper. Och så ska jag ju lyckas hitta en parkering också. Finns väl inga.

Efter att jag varit på jobbet ska jag fika med systrami. Preggot :) Jag skulle vilja avslöja att jag är gravid, men det är alldeles för tidigt att göra det än. Får bita mig i tungan helt enkelt.

Är fortfarande helt nojjig över att något ska hända. Letar symtom hela tiden. Och om jag inte känner de symtom jag känt innan så ökar det bara oron. Vaknade faktiskt med illamående idag så då blev jag lite lugn. Och jag har lyckats undvika att testa något idag. Har bara det digitala kvar och det ska jag inte ta förrän v 5+0. Men har en massa ägglossningstest liggande. De är ganska bra att ha för att stilla testsuget. Men de oroar mer än de lugnar. På Bim testade jag med både digitalt och vanligt ägglossningstest. De blev positiva. Men när jag testade på Bim+2 så blev de det inte. Vet ju att det inte spelar någon roll för ägglossningstest är inte gjorda för att visa graviditet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar