söndag 18 november 2012

Testmissbrukare

Okej kunde inte hålla mig. Tog gravtestet jag hade kvar från testlaget. Det blev lite starkare och strecket kom upp nästan direkt så antar att det borde lugna mig? Men hade nog blivit lugnare om det varit mycket starkare än det föregående.

Beställde i alla fall hem ett digitalt och ett clearblue plus förut. De borde komma imorgon eller på tisdag. Hittade dessutom ett till från testlagret så det ska jag ta på tisdag om inte de andra testerna kommit då.

Planen för testning:

Tisdag v4+4: testlagret
Onsdag v4+5:Clearblue plus
Fredag v 5+0: clearblue digitalt.

Symtom då, har jag några?

Igår började bröstvårtorna ömma igen, inte lika kraftigt som efter ägglossning, men ömma. Bröstvårtorna är dessutom mycket större än de brukar vara, ser lite svullna ut. Vårtgårdarna är lite mörkare i färgen och man ser tydlig de små kärlen på vårtgårdarna.

Molvärken är kvar. Nästan konstant. Den gör mig lite orolig, men antar att det är livmodern som växer.

Illamåendet jag kände innan BIM är nästan borta. Får attacker med illamående ibland om jag inte ätit och druckit ordentligt.

Hungrig som ett djur. Och hungern kommer som en blixt från klar himmel. Så gäller att alltid ha något ätbart nära till hands.

Ja det är väl det jag har, ja och så att mensen inte har kommit förstås.

2 kommentarer:

  1. Nu har jag läst en himla massor av dina gamla inlägg. Jag känner igen mig i så mycket. Grattis till att ni fick ert första efter pergotime. Jag är på det just nu men känner lite med att hopper försvinner ur mig. Musten att äns försöka skaffa barn börjar vekna för jag hatar besvikelsen o jag känner mig så dålig som människa.

    De sjuka är nu bara att jag känner ALLA sympthom som du hade när du tillslut fick ditt första plus. Nu hoppas jag bara vår fammilj får samma efterföljd som er. Men verkliegn tack för läsningen :)

    All lycka till er

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så kul att höra att det jag skriver / skrivit kan vara till hjälp för någon annan i samma situation. Lite därför jag startade bloggen. Vet precis vad du menar med att lusten att skaffa barn tar slut, men när man väl får det där plusset och 9månader senare får träffa sitt barn första gången är det så värt det.

      Hoppas att ni får ert efterlängtade plus snart!

      Radera