måndag 5 november 2012

I väntans tider.

Väntar på att telefonen ska ringa. Har varit vaken sedan 07:45. Min gyn ska ringa idag. Om hon inte glömt det.... Hon skulle ringa runt kl 08. Än har hon inte ringt. Men jag får väl ringa dit imorgon om hon inte hör av sig idag. Kan vara så att hon har mycket att ta igen idag för hon har varit ledig hela förra veckan. Men typiskt att jag gått upp så här tidigt om hon inte ringer. Eller så är det imorgon hon skulle ringa? Fast jag skrev in tiden i mobilens kalender när jag var där så borde inte blivit fel. Men jag får väl gå upp vid samma tid imorgon. Bra att jag är uppe tidigt idag i alla fall. Ska jobba kväll och innan det lunch på stan med kompisar. Ska fira preggot som fyller år idag. Mys.

Update kl 09:00: Nu ringde hon! Alltså inte jag som tagit fel på tid :) Hon såg det som mycket positivt att jag fått ägglossning och nu har vi en plan. Om jag inte får mens om cirka 2 veckor så ska jag ta ett gravtest. Om det är positivt ska jag meddela det så hon vet varför jag inte kommer tillbaka. Om mens kör vi en ny omgång med trippelkur pergotime. Jag älskar verkligen min gyn. Hon bryr sig och vill veta hur det går. 

Status post ägglossning:
Tempen har stegrat idag. Har legat på 36,8 på morgonen tidigare och idag var den 37,1. Så då vet jag det. Tempstegringen kommer på Äl + 3. Tror faktiskt det var något sånt sist med, men har egentligen ingen aning. Kontrollerade nämligen inte tempen så noga då. Visste ju inte att det var ägglossning förrän efter VUL och det var på Äl+3 så det var först då jag började tempkolla och hade redan förhöjd temp då.
I övrigt började lotionflytningarna igår. Och inte lite heller. Har varit ganska torrt när det gäller sekret fram till igår. Vet att lotionflytningar kan vara ett graviditetstecken, men tror det är lite tidigt för det än. Kan inte heller komma ihåg hur det var förra gången efter ägglossning när det gäller flytningar. Kommer ihåg att jag hade mycket lotionaktiga flytningar innan, men vet inte hur det var efter. Är väl bara att vänta och se. Torrperioden mellan ägglossning och mens borde väl vara längre än bara 2 dagar precis efter ägglossning? Inte vet jag, men det är bara att vänta och se.

Jag är i alla fall inte bra på att vänta. Jag vill att det ska vara BIM nu! Det vore perfekt om man bara kunde snabbspola förbi de här två veckorna. Men jag får ge mig till tåls. Känner mig nästan lite nervös. Vill inte testa och få negativt samtidigt som jag skulle vilja ta ett gravtest redan nu. Sjukt egentligen.

Nähä nu ska jag äta lite frukost och sen en dusch innan det är dags att bege sig mot staden för lunch med vännerna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar