tisdag 13 november 2012

ÄL+11

Jag tror jag är gravid!!! Tog ett test igår kväll, med 1timmes kiss och det kom fram 2 streck! Supersvagt, men ändå tydligt. Och det var likadant nu på morgonen! Var tvungen att ta 2 st bara för att vara säker. Och jag har inte kunnat sova inatt på grund av spänningen inför dagens test


Så ser de ut, vet inte om det syns något på dessa bilder. Har så dålig kamera på mobilen och ingen möjlighet att föra över bilderna från vanliga kameran. Ska i alla fall posta dem på forumet jag brukar läsa på och se vad de tycker.

Har inte tagit en endaste snus sedan jag fick det där första svaga strecket igår. Inte ens sugen faktiskt. Så nu funderar jag på om jag ska åka förbi macken och köpa en dosa onico på väg till jobbet eller om jag ska klara mig utan. Blir nog en dosa onico.

Status post ägglossning
Tempen: Ligger på 37,1 idag. Stadigt placerad strax över 37 grader.
Brösten: Känner inget från dem.
Livmodertappen: Nu när jag fått ett troligt plus vågar jag inte hålla på och pilla för mycket där så ingen aning om hur den är idag.

Övrigt: Har kännt mig seg de senaste dagarna. Inte så att jag varit akut trött, men har kunnat gå och lägga mig och somna relativt snabbt. Har molvärk i magen och har varit uppblåst så jag ser ut att vara gravid. Detta beror nog mest på svärmors mat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar