tisdag 6 november 2012

Äl +4

Dagarna sniglar sig fram. Fyra dagar sedan ägglossning och jag håller redan på att krevera. Har just ägnat en halvtimme åt att googla hur tidigt man kan känna av symtom på graviditet. Inte på äl+4 i alla fall. Så dumt egentligen att hålla på och googla. Jag skulle ju inte tänka på det! Lättare sagt än gjort. Tänker på det varje vaken sekund om jag inte ha något att göra. Att jobba är en välsignelse. Igår på jobbet var det massor att göra hela tiden så inte en tanke åt ägglossning och graviditet. Men idag är det tillbaka. Hade ju en förhoppning om att jag skulle grubbla mindre med den här bloggen, men icke. Fast det är väldigt skönt att skriva av sig lite. Särskilt eftersom jag inte gärna delar känslor med andra.

Har kommit fram till en sak. Om jag är gravid och får ett positivt graviditetstest om 2 veckor så kommer inte det jobbigaste att vara att sluta snusa. Snuset kan ersättas med onico. Det svåra kommer att vara att dra ner på kaffet! Vad jag förstått rekommenderas max 3koppar kaffe/dag. Jag dricker i nuläget 3 koppar kaffe innan lunch. Kommer bli en grinig kärring i så fall. Och en trött grinig kärring till råga på allt.

Sen undrar jag hur man ska klara att inte tala om  det för alla man möter. Att vara tyst om det tills första ultraljudet är gjort. Kommer bli supersvårt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar