söndag 4 november 2012

ÄL+2

Dagarna går ju sjukt sakta! Är ju en evighet till BIM. Och en evighet tills man får veta om det lyckats och jag är gravid. Nu försöker jag fokusera på att känna igen hur min cykel fungerar. Vilka symtom jag får efter ägglossning. Har sedan ägglossning haft sjukt ömma bröstvårtor, och de har varit svullna. Eller i alla fall har det sett ut som att de är det. Idag något mindre ömma och svullna. Idag är livmodertappen stängd, mjuk utanpå men hård inuti. Alltså yttre "lagret" är mjukt och sen känns den stenhård. Även rikligt med lotionaktiga flytningar nu på morgonen.

Sist jag hade ägglossning vet jag att 1 vecka innan BIM fick jag ömma bröst. Fast då var det hela brösten som ömmade, inte bara bröstvårtorna. Kan inte komma ihåg att jag fick ömma bröstvårtor vid den ägglossningen.

Så mycket vet jag i alla fall att vi inte missat ägglossningen. Hade ägglossning natten 1-2/11. Vi har haft sex; 24/10, 25/10, 26/10, 27/10, 28/10, 29/10, 30/10, 1/11, 2/11.  Känns som att vi gjort vad vi kunnat. Så jag får ge mig till tåls och invänta i alla fall Äl +10 innan jag börjar testa. Helst ska jag vänta till BIM och se om mensen kommer. Dock inte helt säker på att jag kan hålla mig så länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar