måndag 22 september 2014

CD 61

Fy fan så deprimerande det är att ta tempen och se att den fortfarande är lika låg. Inga som helst tecken på att det där j*vla lilla ägget har lyckats släppa. Hur många chanser behöver det? Nu har det ju uppenbarligen fått 3 stycken (kanske fler som jag inte upptäckt) Kan det inte bara lossna och möta en liten spermie och bli ett litet barn? Sen så skiter jag fullständigt i om det släpper några mer ägg, någonsin.

Deprimerande som sagt.

Försökte göra den lite mindre deprimerande genom att måla dit lite egna streck, men det hjälpte inte. Visst hamnar ju en del av temperaturerna över strecket och om man kisar lite så kanske man kan inbilla sig att det är en bifasisk kurva... om det inte vore för att alla temperaturer innan CD32 också håller sig ovanför linjen. 

Försökte googla på om det är så att det ibland inte blir en temphöjning trots att ägget släppt, men hittade egentligen inget om det. På någon sida stod det att cirka 20% inte får tempstegring, men det var bara den enda sidan som sa så. Alla andra säger att temperaturen stiger efter ägglossning. Och det känns ju konstigt om jag helt plötsligt inte får tempstegring när jag alltid fått det tidigare. 

Testerna är i alla fall fortfarande negativa idag. Får se om de fortsätter vara det. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar